Marvin Leenders

WHEALTH-MASTERCLASS

Ontdek binnen 2 uur hoe ik mijn WHEALTHY man ben geworden en hoe ook jij dit voor elkaar kunt krijgen.

Je bedrijf floreert, maar wat nou als jij lichamelijk onderweg bent naar een faillissement?

Succesvolle ondernemers maken elk kwartaal de cijfers op en weten hierdoor hoe de financiële balans er binnen hun bedrijf voor staat. Vaak tot op de komma nauwkeurig. Op basis van deze cijfers bepalen ze de koers en sturen ze bij waar nodig. Met als resultaat: een florerend bedrijf, dat elke maand in de plus staat.

Maar hoe professioneel ze dat ook binnen hun bedrijf doen, als het om gezondheid gaat kloot 90% van de ondernemers maar wat aan. Ze hebben geen flauw idee hoe ze ervoor staan en doen alles op gevoel. Met als resultaat: een lijf dat elke maand in de min staat en onderweg is naar een lichamelijk faillissement.

Mijn advies? Run je lijf net zoals je bedrijf. Op basis van cijfers, want wat je niet weet kun je niet managen.

HOE HET WERKT:

De analyse geeft je 360 graden inzicht in je lichaam. Op een wetenschappelijke manier. Het laat je onder meer zien hoe jouw balans tussen stress en herstel is. Wat je slaapkwaliteit is. Hoe je herstelt gedurende de nacht. Wat je échte stressoren zijn. Of er ontstekingen in je lijf zitten. En of je energiebalans in de plus of min staat.

ONTDEK IN DRIE STAPPEN HOE JE LIJF ERVOOR STAAT

1. METEN

Vraag je analyse aan, ontvang de testkit thuis op je deurmat en voer de testen uit op basis van het instructieformulier. Vervolgens maak ik met de gemeten cijfers je rapportage op.

2. WETEN

Je ontvangt je persoonlijke rapportage, die ik uitgebreid aan je toelicht via Skype. Zo weet je exact hoe je lichaam er op dit moment voor staat en wat je top 3 energielekken zijn.

3. VERBETEREN

Op basis van je cijfers kun je jouw energiebalans beter managen en bouwen aan een florerend lichaam. Zelfstandig of onder ultrapersoonlijke begeleiding van mij.

Maak als ondernemer niet dezelfde fout als de zalm

Elk voorjaar trekt de zalm terug naar zijn geboorteplek om zich voort te planten. Daarvoor zwemmen ze vele kilometers stroomopwaarts. Een topprestatie. Maar wat gebeurt er nadat het paaien heeft plaats gevonden? De zalm overlijdt aan een overschot van het stresshormoon cortisol. Moraal van dit verhaal? De zalm laat zien dat prestatie-niveau en gevoel geen betrouwbare graadmeter voor gezondheid is. De zalm voelde zich super en leverde topprestaties. Maar ‘ineens’ is het over. Zakelijk Nederland kent veel “zalmen”, ondernemers die op hoog niveau presteren en veel uren maken. Zij lopen het risico dat ze net als de zalm ongemerkt opbranden. Daarom is het zo belangrijk om inzicht te krijgen in de energiebalans.

STA JIJ IN DE PLUS OF IN DE MIN?

De metingen die worden afgenomen:

Naamloos-1

LIFESTYLE ANALYSE

STRESS | HERSTEL | ENERGIE
Naamloos-1

BLOEDONDERZOEK

'DE BELANGRIJKSTE PARAMETERS'
Naamloos-1

VETZUREN-INDEX

OMEGA 3 | OMEGA 6

Deze topondernemers gingen je voor: