Marvin Leenders

THE WINNING TEAM

Een verzekering van je gezondheid

Totaal aanpak & Meetbare resultaten

Ondernemers die mij al wat langer kennen, weten mijn ongezouten mening over de wereld van personal training. Ik geloof niet echt – of liever: echt niet – in de meeste methodes die momenteel aangeboden worden. Al helemaal niet in ‘high-end’ personal training. Waarom niet? Omdat de focus vrijwel altijd gericht is op slechts twee pijlers: training en voeding.

Ik ben er echt heilig van overtuigd dat dit niet de meest effectieve methode is. Aan de buitenkant zie je er na een paar maanden misschien wel Instagram- en Facebook-waardig uit. Maar de bloedwaarden en energiebalans laten in de meeste gevallen wel wat anders zien. Ik geloof dat je als ondernemer je gezondheid veel breder moet aanpakken. Dus niet alleen de focus op twee pijlers, maar juist een totaalaanpak. Binnen je bedrijf richt je je toch ook niet alleen op marketing & sales? Juist de combinatie van disciplines zorgt voor structurele groei en winst. En zo werkt dat ook met je gezondheid.

Daarom heb ik speciaal voor ondernemers drie memberships samengesteld, die je helpen om duurzaam te floreren op weg naar een happy exit. Zelf vind ik het de beste memberships, die in Nederland te krijgen zijn. Maar ja, dat vind ik. Wat er zo goed aan is? Het is gericht op voeding, training, stress en herstel (leefstijl). Maar ook op het brein, autonome zenuwstelsel en immuunsysteem (interne fysiologie). Zelfs supplementen en cryosessies zijn inbegrepen. Deze totaalaanpak zie je terug in je progressie, die we elke maand en kwartaal voor je inzichtelijk maken. Zo zie je precies wat de impact is van je investering.

Heb je interesse in een van mijn memberships?

Neem dan hieronder contact met mij op en dan kijken we samen welke stappen nodig zijn om jouw duurzaam te laten floreren op weg naar een happy exit.