WINNING TEAM

Dé plek om vermogender, vitaler en vrijer te worden dan je ooit had durven te dromen.

BOUW VERMOGEN OP

BOUW EEN VITAAL LIJF

GENIET VAN JE VRIJHEID

MIJN TEAM SPEELT OM TE WINNEN

Hoi topper, als je dit leest ben je waarschijnlijk geïnteresseerd om bij mijn ‘Winning Team’ te komen. Een team van ambitieuze mensen die spelen om te winnen en niet genoegen nemen met het gemiddelde. Maar ik ga eerlijk tegen je zijn: dit is waarschijnlijk niets voor jou. Als je bij mijn team wilt komen moet je namelijk het tegenovergestelde doen dan verliezers. En daar is heel veel lef en doorzettingsvermogen voor nodig.  

Want waar je vrienden steeds armer worden omdat ze elke euro uitgeven die ze verdienen, wordt jij steeds rijker omdat je dit geld slim voor je aan het werk zet. Waar je leeftijdsgenoten iedere avond met een zak chips aan het netflixen zijn, ben jij aan  het verbinden met je dierbaren. Waar je vrienden uitslapen en altijd futloos zijn, start jij iedere dag ijzersterk en barst je van de energie. Of waar de massa maar wat rond aan het dwalen is door hun leven, heb jij heel helder waar je heen wilt en realiseer je dit ook.

De mensen in mijn Winning Team hebben een hekel aan verliezen. Ze willen groeien. Ze zijn hongerig. Ze werken overdag hard aan hun doelen en laten in de nacht geld voor hun werken. Ze spelen voor de winst, gaan duels met een gestrekt been in en doen er alles aan om hun droomlifestyle te leven. Weet dus waar je aan begint! Maar een ding is zeker: als je er aan begint dan zal je leven nooit meer zijn wat het geweest is. 

WAT MIJN 'WINNING TEAM' KRIJGT:

Marvin’s Winning Team is een jaar-membership waarin je van a tot z word gecoacht op het gebied van vermogen, vitaliteit en vrijheid. Dit betekent dus dat je dagelijks, wekelijks, maandelijks en elk kwartaal alles krijgt wat je nodig hebt om je dromen en doelen te realiseren.  

1

DAGELIJKS:

NIEUWS & UPDATES

Dagelijks ontvang je nieuws en updates over de cryptomarkt en andere assets op het gebied van investeren. Zo blijf je continu op de hoogte van dat wat er in de markt afspeelt.

2

WEKELIJKS:

CRYPTOCHECK & PORTFOLIO UPDATE

Wekelijks ontvang je Marvin zijn kijk op de cryptowereld en deelt hij zijn eigen portfolio met uitleg. Hierdoor weet je exact wat op dit moment goede investeringen zijn, hoef je niet meer te twijfelen en kun je betere beslissingen maken. 

3

MAANDELIJKS:

WORKOUTS & WHEALTH-GAME

Maandelijks ontvang je 3 workouts plus mobility-oefeningen van een van Nederlands beste personal trainers: Volcmar Hellendoorn. Daarnaast wordt er iedere maand door heel het team een spel gespeeld met als thema: geld of gezondheid.

4

IEDER KWARTAAL:

TEAMMEETING & EVENT

Elk kwartaal komen we als team online samen en bespreken we de meest gestelde vragen. Vervolgens vind er een event plaats met een spreker die jou naar het volgende level komt trekken op het gebied van vermogen, vitaliteit en vrijheid.  

BETROUWBARE COACH & WINNENDE OMGEVING

Als succesvolle mensen het ergens over eens zijn, dan zijn het deze 2 dingen:

Zoek een betrouwbare coach die de resultaten heeft geboekt waar jij op zoek naar bent. Hierdoor bespaar je namelijk super veel tijd en behaal je veel effectiever je gewenste resultaat.

En omring je met mensen die willen groeien, want je bent het gemiddelde van de mensen om je heen. Omring je dus vooral met winnaars en niet meer verliezers.

Bij mijn Winning Team krijg je beide: een betrouwbare coach die fit en financieel vrij is, en mensen om je heen die spelen om te winnen en hun droomlifestyle willen realiseren.

WAARDEVOLLE EXTRA'S

PARTNERSHIP KORTINGEN

LONGTERM PORTFOLIO

WHEALTHY RECEPTEN

Member worden - Nu 12 maanden voor de prijs van 10

€50 / MAAND

jaar membership & max 500 plekken

Word samen met Marvin en zijn team vermogender, vitaler en vrijer dan je ooit had durven dromen:

Of kies 12 maanden voor de prijs van 10.
Bespaar €100 door in één termijn te betalen.

Naamloos-1

WINNING TEAM

€250 / MAAND

jaar membership & max 50 plekken

Word samen met Marvin en zijn team vermogender, vitaler en vrijer dan je ooit had durven dromen:

Of kies 12 maanden voor de prijs van 10.
Bespaar €500 door in één termijn te betalen.

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten!

Neem contact op door het formulier hieronder in te vullen.