Marvin Leenders

WINNING TEAM

Word vermogend en vrij met Marvin’s team, zijn partners en 50+ top-level ondernemers

PUMP JE VERMOGEN

PUMP JE VITALITEIT

LEEF ULTIEM VRIJ

MIJN TEAM SPEELT OM TE WINNEN

Beste ondernemer, als je dit leest ben je waarschijnlijk geïnteresseerd om bij mijn ‘Winning Team’ te komen. Een team van ambitieuze ondernemers die spelen om te winnen en van ‘moeten’ naar ‘mogen’ willen. Maar ik ga eerlijk tegen je zijn: dit is waarschijnlijk niets voor jou. Als je bij mijn team wilt komen moet je namelijk het tegenovergestelde doen dan verliezers. En daar is veel lef, geduld en doorzettingsvermogen voor nodig.  

Want waar je leeftijdsgenoten steeds armer worden omdat ze elke euro uitgeven die ze verdienen, wordt jij steeds vermogender omdat je geld slim voor je aan het werk zet. En waar de massa vaak futloos is omdat ze stress en herstel amateuristisch managen, barst jij van de energie omdat je jouw energieniveau professioneel aanstuurt.

De ondernemers in mijn Winning Team hebben een hekel aan verliezen. Ze willen groeien. Ze zijn hongerig. Ze werken overdag hard aan hun doelen en laten in de nacht geld voor hun werken. Ze spelen voor de winst, gaan duels met een gestrekt been in en bouwen elke dag om hun doelen te bereiken. Weet dus waar je aan begint! Maar een ding is zeker: als je er aan begint dan zal je leven nooit meer zijn wat het geweest is. 

INHOUD MARVIN'S 'WINNING TEAM':

Marvin’s ‘Winning Team’ is een jaar-membership waarin je gecoacht word op het gebied van vermogen, vitaliteit en vrijheid. Je krijgt toegang tot mijn exclusieve Discord omgeving waarin je dagelijks, wekelijks, maandelijks en elk kwartaal alles krijgt wat je nodig hebt om je doelen te realiseren.  

1

DAGELIJKS:

BELANGRIJKE UPDATES

Dagelijks ontvang je nieuws en updates over de cryptomarkt en andere assets op het gebied van investeren. Zo vergroot je jouw kennis en blijf je continu op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen die er in de markt afspelen. 

2

WEKELIJKS:

PORTFOLIO INZICHT

Wekelijks heb je toegang tot Marvin’s zijn portfolio en je kunt alle gemaakte analyses in realtime zien. Hierdoor weet je exact wat op dit moment goede investeringen zijn, hoef je niet meer te twijfelen en kun je winstgevendere beslissingen maken. 

3

MAANDELIJKS:

MOONPARTY

Iedere maand hebben we als team een online event. Hierin bespreken we de markten, scherpen we de strategie aan, kun je persoonlijke vragen stellen en nemen we technische analyses door met Gert van Lagen (bekend van Twitter).

4

ELK KWARTAAL:

MASTERCLASS TOPSPREKER

Elk kwartaal komt er een topspreker langs die het team naar het volgende level komt trekken op het gebied van vermogen. Sprekers die al langs zijn geweest: Willem Middelkoop, Arno Wellens en Remy Bonjasky 

BETROUWBARE COACH(ES) & WINNENDE OMGEVING

Als succesvolle mensen het ergens over eens zijn, dan zijn het deze 2 dingen:

Zoek een betrouwbare coach die de resultaten heeft geboekt waar jij op zoek naar bent. Hierdoor bespaar je namelijk super veel tijd en behaal je veel effectiever je gewenste resultaat.

En omring je met mensen die willen winnen, want je bent het gemiddelde van de mensen om je heen. Omring je dus vooral met winnaars en niet meer verliezers.

Bij mijn Winning Team krijg je beide: betrouwbare coaches die vermogend zijn op alle vlakken en mensen om je heen die spelen om te winnen en bouwen aan hun droomlifestyle

WAARDEVOLLE EXTRA'S

LONGTERM PORTFOLIO

PARTNERSHIP KORTINGEN

RECEPTEN & WORKOUTS

DE 2 OPTIES:

Naamloos-1

WINNING TEAM

4X €300 / MAAND

HUIDIG LEDEN AANTAL: 500

KRIJG TOEGANG TOT MARVIN´S WINNING TEAM TOT 2030

Naamloos-1

WINNING TEAM

OP AANVRAAG

HUIDIG LEDEN AANTAL: 50

KRIJG 1-OP-1 VIP COACHING VAN MARVIN & TEAM

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je bij mijn team komt? Blijf er dan niet mee zitten!

Neem contact op door het formulier hieronder in te vullen.